RAFIANAMENT.
LUX.
ELEGANTA.
GALERIE

Rafianament. Lux. Eleganta.


Viata de cuplu trebuie inceputa si sarbatorita cu fast, asa cum se cuvine, cu o nunta eleganta, rafinata, intr-un cadru de lux, la care sa participe toti oamenii importanti din viata voastra.
Atunci cand aveti nevoie de o sala mare pentru petreceri, sala de evenimente Roua Events este cea mai buna optiune.

Roua Events oferă echilibrul perfect dintre eleganța si rafinament, într-o îmbinare armonioasă care transformă orice petrecere într-un bal regal. La noi veți găsi sala perfectă pentru evenimentul de vis pe care doriți să îl organizați, indiferent dacă aveți un stil de viață boem sau mai convențional. Ne dorim ca oricine ne pășeste pragul să rămână cu amintiri pentru o viață întreagă.

Roua Events


Și pentru că o petrecere este incompletă fără preparate alese, chefii noștri vă pun la dispoziție un meniu variat, cu produse de cea mai bună calitate, toate aranjate într-un plating rafinat: eleganța și gustul merg mână-în-mână în bucătăria noastră.
Dacă doriți o nuntă despre care să povestiți cu plăcere și copiilor și nepoților, dar care mai ales să fie pe buzele tuturor, alegeți să o organizați alături de echipa Roua Events.

Parcarea generoasă din curtea interioară a clubului, personalul calificat care vă stă la dispoziţie, internetul wireless, bucătăria rafinată și cockteilurile sofisticate vă stau la dispoziţie.